Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твДежурни екипи има при всички

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твДежурни екипи има при всички
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Всеки, който иска да се ваксинира, има възможност независимо дали е осигурен или не

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Дежурни екипи има при всички РЗИ у нас за интервала от идващите десетина празнични дни. Така че можем да реагираме незабавно, когато забележим, че в някои пунктове за имунизация не доближават, а в други остават неизразходвани ваксини. До в този момент не сме си разрешили да изхвърлим нито една доза в който и да е от имунизационните пунктове. 

Това разяснява в ефира на Нова тв доцент Ангел Кунчев.

Независимо къде отидат хората, в кой пункт, без значение дали са записани в лист, без значение дали са или не са здравноосигурени, всички искащи да се ваксинират, ще имат достъп. Ако е доста огромен интереса, може да има краткотрайни усложнения, само че още в понеделник идва нова доставка, увери той.

За моя изненада доста хора, които се имунизираха първо с Астра Зенека, в този момент повтарят същата марка за втора игла, което е доста рационално, тъй че всичко, което е налично като ваксини, ние ще го дадем по пунктовете, уточни доцентът.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР